ONZE DIENSTEN

Wij maken ons sterk om door inzet van opmerkelijke video producties een blijvende positieve impact te maken op het leven van mensen en bedrijven, en daarmee op de wereld als geheel. We doen dat door:
Videoscripting & planning
Het script en de planning maken we samen of jij levert die aan …
videoproductie
De opnamedag(en) zijn lekker relaxed, ongedwongen en leuk …

Veelgestelde Vragen

Om echte WOW video's te realiseren komt er aardig wat kijken. Maar wees gerust, wij nemen een heleboel voor je uit handen. Een efficiënte productie omvat gewoonlijk een intakegesprek, samen zitten we om de tafel om de volgende stappen toe te lichten en een briefing op te stellen. Pre-productie (planning, concepting, scripting, storyboarding), productie (filmopnames, geluidsopnames, animeren) en post-productie (montages, kleurcorrectie, geluidsoptimalisatie).

Afhankelijk van het doel kunnen verschillende soorten video's geschikt zijn, zoals promotievideo's, instructievideo's, bedrijfsvideo's, animaties, noem maar op. We bespreken dit graag persoonlijk. VanSelfie beredeneert vanuit jouw doelgroep in combinatie met de klantreis die deze doelgroep doorloopt. Zodra wij weten welk bericht 1 op 1 aansluit met de wensen van jouw klant/werknemer gaan we aan de slag met een een creatieve invullen hiervan. Het resultaat is het juiste type video met de juiste creatieve inhoud en daarmee een super merkbeleving!

Tja, de belangrijkste vraag bijna, maar helaas is er geen makkelijk antwoord. Kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de video, de lengte, gebruikte apparatuur, locaties, enz. Je kunt er bij VanSelfie vanuit gaan dat wij geen onnodige kosten maken en de producties zo efficiënt mogelijk insteken. We proberen op filmdagen extra veel te filmen zodat het materiaal veelzijdig ingezet kan worden. Filmen we een promo, dan heb je meteen footage voor je corporate video! Maar even terzijde, is het niet veel belangrijker om te kijken wat een video kan opleveren in plaats van kosten ;)?

Afhankelijk van het concept kan een video zelfs op dezelfde dag nog opgeleverd worden! Toch zien wij in de realiteit dat er meestal minimaal 2 weken tijd overheen gaat vanaf de filmdag. Er komt best wat bij kijken om alles goed geregeld te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke briefing opstellen, alle agenda's van collega's, feedback aanleveren.

Storytelling is cruciaal omdat het mensen betrekt en een emotionele connectie creëert, wat de impact van de video vergroot. Daar doen we het voor!

Verlichting, geluidskwaliteit, cameravoering, montage, kleurcorrectie en een duidelijke boodschap zijn essentieel voor een goede videokwaliteit. Onze crew heeft hier veel kennis en kunde over en neemt je fluitend mee door het hele proces.

In onze ogen moet een video effectief bijdragen aan een fantastische klantervaring. Maar hoe weet je dat je goed zit? Dit kan worden gemeten aan de hand van statistieken zoals kijkersaantallen, betrokkenheid (likes, shares, opmerkingen), conversies en impact op de doelgroep. Onze go-to daarvoor is een ervaren marketeer die de video's kan verspreiden en de juiste lering uit de cijfers kan halen.

Een webinar is een online seminar of presentatie die interactie mogelijk maakt tussen presentatoren en deelnemers, terwijl een livestream vaak een live-uitzending van een evenement, discussie of presentatie is, waarbij de kijkers passief toekijken.

Verschillende platforms bieden deze diensten aan, zoals Zoom, GoToWebinar, Microsoft Teams voor webinars en platforms als YouTube, Twitch, Facebook Live voor livestreams.

Interactieve elementen zoals live Q&A-sessies, polls, chatfuncties, break-outs en het uitnodigen van gasten kunnen de betrokkenheid vergroten.

Gebruik sociale media, e-mailmarketing, blogs en andere communicatiekanalen om het evenement aan te kondigen en trek daarmee de juiste deelnemers aan.

Zorg voor een sterke internetverbinding, goede licht- en geluidsomstandigheden, houd de presentatie boeiend, beantwoord vragen van deelnemers en zorg voor een goede follow-up na het evenement. De VanSelfie studio's zijn ingericht om het beste uit de stream te halen!

Ja, dit is geen probleem. Er kunnen zelfs korte video's uit gemonteerd worden, bijvoorbeeld voor gebruik op sociale media. Je kunt van ons verwachten dat we de stream optimaliseren voor online gebruik.

Dit varieert afhankelijk van het platform dat je gebruikt. Sommige hebben limieten aan het aantal deelnemers in gratis plannen, terwijl betaalde versies grotere groepen toelaten. Tijdens de briefing lichten we dit graag verder toe.

Kijk naar statistieken zoals het aantal deelnemers, de duur van de deelname, betrokkenheid (vragen, interacties) en eventuele conversies die voortkomen uit het evenement.

Video is een fantastische manier om (letterlijk) zichtbaar te worden bij jouw potentiële klant, medewerker of partner. Als mensen niet weten dat je bestaat en waar je mee bezig bent kunnen ze ook geen zaken met je doen! Daarnaast is video een stuk creatiever en leuker dan een platte tekst of een plaatje. Video maakt van jou en je onderneming een echte beleving!

VanSelfie heeft door de jaren veel marketingkennis opgedaan. We hebben geleerd dat video's niet alleen in formaat, maar ook in duur sterk moeten variëren afhankelijk van de klantreis van jouw doelgroep. Een eerste contactmoment met nieuwe leads mag vaak niet langer dan 15 seconde(!) duren. Wanneer de doelgroep al aan het overwegen is ("think" fase van Google) kun je langere inhoudelijke video's tot ongeveer 3 minuten showcasen. Organiseer je een interactieve webinar dan is 60 minuten een mooie streeftijd.

Afhankelijk van de insteek en wensen zijn de resultaten meestal door een marketeer te meten in kijkcijfers, conversie en betrokkenheid. Bedenk vooraf (samen met ons) of je met een video wil inspireren, informeren of activeren.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar een aantal hardlopers zijn: in presentaties, op social media, in webinars, als e-learning (platform), op de website, in wachtruimtes, op reclameschermen op straat, in de bioscoop.

Hoe VanSelfie video het allerliefste inzet is om bij te dragen aan een fantastische merkbeleving voor jouw organisatie. Video helpt in de communicatie tussen jou en je klanten, collega's, afdelingen en partners. Nooit meer zul je horen "oh dat wist ik niet"!

Wij geloven dat video en daarmee zichtbaarheid voor iedere organisatie van groot belang is. Misschien wel juist voor kleine organisaties en start ups. Hoe kom je anders in the picture ten opzichte van de grotere organisaties? Jij hebt als kleine organisatie de gunfactor, maar jouw doelgroep moet wel weten dat je bestaat!

Daar geloven wij niet in. VanSelfie zorgt voor superleuke filmdagen waar ook jij zal schitteren!

Mocht je toch niet in beeld willen dan is er een legio aan alternatieven. VanSelfie werkt nauw samen met presentatoren, acteurs, voice overs en graphic designers.

Met het oog op het resultaat kiezen we samen de juiste insteek voor een WOW video!

Daar gaan we samen even goed voor zitten, maar mocht je de pen al op het papier hebben denk dan aan het volgende:

Denk vanuit jouw doelgroep, wat is hun probleem dat jij oplost. Hoe ziet die reis eruit die jullie samen moeten ondernemen om tot de gewenste uitkomst te komen. Zorg dat de mogelijke vragen die de doelgroep kan hebben beantwoord worden op een inspirerende manier. Praat vooral niet teveel over jezelf, jij bent niet de held in dit verhaal, dat is de doelgroep!

Onzin. Challenge us!

Uit ervaring kom je een heel eind met duidelijke communicatie en verwachtingen schetsen. VanSelfie zal altijd zorg dragen dat mensen positief in beeld worden gebracht en daarmee het risico op het vernietigen van een shot zo klein mogelijk maken. Het is tijdens evenementen wenselijk om een bord neer te zetten dat er gefilmd wordt, of om dit in de plenaire presentatie te benoemen. VanSelfie houdt er rekening mee wanneer mensen niet in beeld willen komen.

Een alternatief is om met quitclaims te werken waarin door de figuranten akkoord wordt gegeven op de opnames.

WAT JE VAN ONS KRIJGT?

 • Zichtbaarheid Creëren - Video's met Impact

  In de "See"-fase draait het om zichtbaarheid. Met onze video's introduceer jij jouw merk op een authentieke en memorabele manier die potentiële klanten nieuwsgierig maakt. Denk aan:

  • Brand identity movies
  • Promo video's
  • Social Teasers
  • Werken bij video's
 • Overweging Stimuleren - Informatieve Video’s

  In de "Think"-fase draait het om informatieve content waarmee jij jouw potentiële klant helpt bij het verkennen van opties. Dit kunnen bijvoorbeeld productdemo's, tutorials of klantgetuigenissen zijn. Deze video's stimuleren overweging en bouwen vertrouwen op door waardevolle informatie te delen. Denk aan:

  • Corporate film
  • Productvideo’s
  • Behind the scenes video’s
  • Missie video’s
  • F.A.Q. video’s
  • Klant testimonials & reviews
  • Aftermovies
  • Livestreams & webinars
  • Tutorials & how to video’s voor producten/diensten
 • Conversie Faciliteren - Call-to-Action Video's

  De "Do"-fase draait om conversie. Onze geoptimaliseerde video's hebben altijd een sterke calls-to-action. Of het nu gaat om het invullen van een formulier, het maken van een aankoop of het aanmelden voor een dienst, de video's zijn ontworpen om de kijker aan te zetten tot actie. Denk aan:

  • Bedank video’s
  • Next-steps video’s
  • Wachtvideo’s
  • Interactieve video’s
  • How it’s made video
 • Klantloyaliteit Opbouwen - Ondersteunende Content

  In de "Care"-fase ligt de focus op het opbouwen van klantloyaliteit. Door ondersteunende videocontent te bieden, zoals gebruiksinstructies, tips voor het maximaliseren van de waarde van het product, en bedankvideo's, versterk je de relatie met je klant en moedig je ze aan om terug te komen. Denk aan:

  • Tutorials producten/diensten
  • How it’s made
  • E-learning
  • Uitnodigingen
  • Failvideo
  • Vlogs

ONZE DIENSTEN

Wij maken ons sterk om door inzet van opmerkelijke video producties een blijvende positieve impact te maken op het leven van mensen en bedrijven, en daarmee op de wereld als geheel. We doen dat door:
Videoscripting & planning
Het script en de planning maken we samen of jij levert die aan …
videoproductie
De opnamedag(en) zijn lekker relaxed, ongedwongen en leuk …

ook jouw grenzen verleggen?

Maak kennis met onze speeltuin van technische creatieve grensverleggers …

Ook jouw grenzen verleggen?

Maak kennis met onze speeltuin van technische creatieve grensverleggers …

Ook jouw grenzen verleggen?

Maak kennis met onze speeltuin van technische creatieve grensverleggers …
Grensverleggende videomakers